Deelnemers - Artistieke & creatieve activiteiten

I-Magic – Marvin’s Magic (Beeusaert)

Prijswinnaars

 

Lees meer

Emoji Maker – Crayola

Creëer je eigen emoji stempelstiften met de Crayola Emoji Maker! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om 16 gepersonaliseerde stempelstiften te maken. Mix, meet af en klik de stempelstift eenvoudig in elkaar! Creëer en deel jouw unieke emoji berichtjes met je vrienden. Bewaar je stiften in de kartonnen bewaardoosjes en geef ze originele namen dankzij de 16 etiketten. De inkt is afwasbaar van huid en kleding.
Leeftijd : 6+

Gel-a-Peel Modemaker - MGA

Met Gel-a-Peel kun je laten zien wie je bent via je eigen creaties! Creëer trendy sieraden en lifestyle-accessoires in heel veel kleuren! Creëer gel-mode, patches, accessoires en sieraden met de Gel-a-Peel Modemaker. Het is heel makkelijk en leuk! Kies gewoon je sjabloonontwerp, gel, wisser en trek los!

Play-Doh Breng Het Tot Leven Studio – Hasbro

Open een potje vol fantasie! Creëer een wereld vol zelfmaak-avonturen en kijk hoe je Play-Doh creaties tot leven komen op een manier die je je eerder niet eens voor kon stellen. Om te beginnen, download je simpelweg de Play-Doh Touch app, je maakt een Play-Doh creatie, zet hem op de Breng ze tot Leven Studio en je scant hem met je tablet of smartphone. De creatie komt tot leven op het scherm, klaar om verder te ontdekken! Met de digitale figuurstempels maak je nieuwe vriendjes die hun eigen unieke werelden en persoonlijkheden ontgrendelen wanneer je ze scant in de app. Scan meer creaties die je hebt gemaakt met de digitale actiestempels om te zien wat voor verrassend effect die hebben op andere creaties in de app. Maak meer dingen met de steekvormpjes en gereedschapjes en scan ze om je wereld te veranderen en te verbeteren. Zelfs als je Play-Doh maaksels teruggaan in het potje, kun je ze bewaren in de app om er later weer mee te spelen. Play-Doh Touch – een wereld vol interactieve avonturen!
Inhoud: Breng ze tot Leven Studio, 5 digitale figuurstempels, 5 digitale actiestempels, 4 gereedschapjes, 15 steekvormpjes, 7 potjes Play-Doh boetseerklei en handleiding.

Patarev Styliste – Sentosphere (Asmodee)

Ramp! Deze modediva’s moeten zo meteen de catwalk op, maar ze hebben niets om aan te doen. Word jij de meesterdesigner die hen een nieuwe, geraffineerde outfit bezorgt? Gebruik de modelleerpasta en de patroonmaker om de gekste kleren te ontwerpen. De ultieme tool voor toekomstige modeontwerpers.

Oonies – Giochi Preziosi

Oonies zijn leuke en kleurrijke personages die je helemaal zelf kunt maken. Met behulp van de Oonies machine kun je de bijbehorende gekleurde staafjes opblazen zodat er een rond doorzichtig balletje ontstaat. Als je er meerdere maakt in verschillende formaten, kun je ze samenvoegen en er een poppetje of diertje van maken.

BunchBot Bunchems – Spin Master

Voer de magische transformaties door middel van BunchBot Bunchems! Bunchems zijn kleine gekleurde balletjes die aan elkaar plakken, voor meerdere creatieve mogelijkheden. De BunchBot Bunchems biedt nieuwe creatieve mogelijkheden! Volg een van de sjablonen die bij de BunchBot zitten of maak je eigen! Plaats uw Bunchems in het creëren van lade, drukt u naar beneden en geniet van de resultaten: je creatie verlaat via de top van het
machine de ene laag na de andere! Daarnaast, de ogen van BunchBot reageren en bewegen wanneer u op de handgrepen drukt. Implementeer je prestatie als het eenmaal volledig is uitgetrokken, en dan overeenkomen met het aan de accessoires van uw mooie 3D creatie is klaar! Met BunchBot Bunchems, je enige beperking is je eigen fantasie!

Dessinéo - Jumbo

Dessinéo is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder. Het kind leert op een eenvoudige en leuke manier stap voor stap tekenen. Met eenvoudige vormen zoals een cirkel, vierkant en driehoek, tekent het kind een poes, Kerstman, vliegtuig... De tekenvellen zijn al voorbedrukt met inspirerende achtergronden: een zee voor de vis, het heelal voor de raket en een sneeuwlandschap voor de Kerstman! Het spel stimuleert de creativiteit en fantasie van het kind.