Deelnemers - Constructiespeelgoed

Lego Boost – Lego

Prijswinnaars

 

Lees meer

BUILD A BOT – Gear2play (Spectron)

Met Build a Bot maak je je eigen Robotdier! Het bouwpakket bestaat uit meer dan 20 eenvoudig in elkaar te klikken onderdelen, waarmee je een Robot Konijn, Dino of Vos kunt maken. Inclusief een motortje, zodat je robotdier écht tot leven komt en zich zal voortbewegen als je hem voert of zijn staart aanraakt. Op het meegeleverde stickervel vind je allerlei stickers om je dier zo mooi te maken als jij wilt. Of mix & match onderdelen van de verschillende dieren om een uniek robotdier te maken! Met Build a Bot wordt S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering en Mathematics) leuk en leerzaam!

3D puzzle Volkswagen T1 Bully - Ravensburger

Gewoon uniek! Haal met deze VW Bulli T1 3D puzzel een echt kunstwerk in huis! De 162 kunststof puzzelstukjes passen door de Easyclick technologie perfect in elkaar en vormen samen een stabiele 3D puzzel- Lijm is niet nodig.
www.ravensburger.be

GEO 303 Space Ball - Smart

Bouw je eigen Space Ball. Lichten aan en draaien maar! Gebruik de verschillende geometrische vormen om je Space ball of andere constructies te maken. Met de spinner en het 6 kleurige LED Light panel gegarandeerd spectaculaire effecten! Met een uniek dubbel veiligheidssysteem biedt Geosmart onovertroffen veiligheid én duurzaamheid, voor eindeloos speelplezier!
Site web : www.geosmart.eu

Clicformers basic set 110 pcs - Clics

De Clicformers basic set 110 stuks bevat 78 blokken, 32 accessoires, een 10 in 1 bouwplan en stickers. Clicformers is educatief en fun speelgoed, made in Belgium: het stimuleert de fijne motoriek en creativiteit, het ruimtelijk inzicht, herkenning van kleuren, ontdekken van vormen, lezen van een bouwplan en zorgt voor uren spelplezier.
Internetwebsite: https://www.clicstoys.com/clicformers/?lang=nl

Brandweerwagen 12 in 1 – Laser Pegs (Puppy)

De brandweerwagen 12 in 1 (referentie 12012) van LASER PEGS is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De doos bevat 173 gekleurde transparante bouwstenen die de kleine ingenieurs in wording in staat stelt 12 verschillende modellen te maken.  Brandweer(vracht)wagen, brandweer vliegtuig, hazmat truck, ambulance, jeep,….en nog veel meer!  Eén ding is zeker: LaserPegs stimuleert de creativiteit van de kinderen en laat hen toe nieuwe originele ontwerpen te bedenken of hun creaties uit te breiden met andere constructies. Maar Laser Pegs is meer dan een simpele bouwset:  als de montage klaar is brandt en knippert deze in het donker.  Het avontuur kan dus verder gaan. 
Enkele praktische informatie:
De handleidingen zijn beschikbaar op de website https://laserpegs.com/product/fire-truck-12-in-1-12012/#tab-instructions;
Batterijen en LED’s in de verpakking inbegrepen;
De blokken van LaserPegs zijn compatibel met de meeste traditionele bouwstenen.
www.puppy.eu