Deelnemers - Spellen voor kinderen

GriezelGraf – Megableu (MGBI)

Prijswinnaars

 

Lees meer

Phil the fridge – Tomy (JPM Toys)

Wanneer Phil gaat draaien en stopt voor een speler, moet elke speler proberen om zijn/haar eten in de koelkast te krijgen door dit in het gat met dezelfde vorm te plaatsen. Als je het gezicht van Phil voor je hebt, kun je geen eten in de koelkast plaatsen en wacht je je beurt af. De spelers moeten aandachtig blijven want Phil kan op elk moment stoppen met draaien en zijn deur openen. In dat geval moeten de spelers de vormen in hun kleur die uit de koelkast gevallen zijn oprapen. Dan wordt Phil zijn deur weer dichtgedaan en gaat het spel door. De eerste speler die al zijn/haar vormen in de koelkast krijgt is de winnaar.

Break Free - Ravensburger

Maak als eerste je handboei los! Ga door het labyrinth van jouw handboei en los deze op, doe dit het snelste om als eerste uit de boeien te zijn en zo ronde na ronde te winnen. www.ravensburger.be

Rhino Hero Super Battle – Haba (Belong)

Ontdek dit spannende stapelspel dat geschikt is voor jong en oud! Rhino Hero, de dappere superheld, wil samen met zijn kompanen, Giraffe Boy, Big E. en Batguin een duizelingwekkend hoge wolkenkrabber bouwen. Bij de bouw van dit grote wankele bouwwerk heeft Rhino Hero de hulp van de spelers nodig. Iedereen krijgt hiervoor grote en kleine muren alsook tussenvloeren ter beschikking. Alleen wie voorzichtig en handig bouwt en geluk heeft met de dobbelstenen, kan de verdiepingen van de wolkenkrabber met zijn superheld beklimmen. Maar juich niet te vroeg: de strijd tussen de superhelden kan ervoor zorgen dat je in een handomdraai terug naar beneden moet. Pas ook op voor de Spider Monkeys want ook zij beklimmen het gebouw en kunnen het bouwwerk flink aan het wankelen brengen. Wie slaagt erin als hoogste in het gebouw te klimmen en verwerft zo de titel van superheld? Het spel is tevens combineerbaar met het eerste spel dat HABA rond de figuur Rhino Hero uitbracht nl. het spel Super Rhino. Rhino Hero Super Battle is een spannend 3 D stapelspel voor 2 tot 4 superhelden van 5 tot 99 jaar en is verkrijgbaar in speelgoedspeciaalzaken.
Adviesverkoopprijs: € 29.95.

Leo moet naar de kapper – 999 Games

Leo, de langharige leeuw, moet binnen 5 dagen naar de kapper om het respect van de andere dieren in de jungle niet te verliezen. Jullie helpen hem om er voor sluitingstijd te arriveren. Elke dag staat Leo om 8 uur ’s morgens op. Als hij uiterlijk om 8 uur ’s avonds bij de kapper is, winnen jullie het spel. Om beurten spelen jullie 1 handkaart om Leo over een spoor van gedekte tegels te bewegen. Eindigt Leo op een tegel met dezelfde kleur als de kaart, dan kost de beweging geen tijd. In het andere geval geeft de omgedraaide tegel aan hoeveel uren de beweging kost. Als Leo om 8 uur ’s avonds nog niet bij de kapper is, moet hij de volgende dag weer opnieuw beginnen. Jullie draaien de omgedraaide tegels dan weer naar de gedekte kant. Jullie moeten dus onthouden waar welke kleuren liggen! Leo is een spannend spel, waarin de spelers moeten samenwerken en hun geheugen moeten aanspreken. De handleiding bevat varianten om het spel eenvoudiger of juist moeilijker te maken. 
Link: https://www.999games.nl/leo-moet-naar-de-kapper-bordspel.html

Ticket To Ride: Mijn Eerste Reis – Days of Wonder (Asmodee)

Ticket To Ride voor de allerkleinsten! Verzamel kaarten in verschillende kleuren, gebruik deze om treinroutes te claimen en bereik als eerste jouw bestemming. Ticket To Ride: Mijn Eerste Reis is gemakkelijk en snel te leren en is daardoor de perfecte kennismaking met deze leuke spellenserie.

Soggy Doggy – Spin Master

Wie zal eerst nat worden gespoten? Dit is het probleem van Soggy Doggy, probeer de hond te baden zonder nat te worden! Spelers zetten hun pion op het bord en de dobbelsteen om de pup te schakelen. Maar wees voorzichtig! Soggy Doggy Als je splash, begin je weer terug bij af. Probeer de eerste speler te zijn geweest die de ronde wint! Deze leuke en spannende spel zal het hele gezin bekoren. Dus waar wacht je nog op? samen te spelen met een uitzinnige even Doorweekte hond?