Deelnemers - Gezelschapsspellen voor het hele gezin

Unlock – Asmodee

Prijswinnaars

 

Lees meer

NMBR 9 – 999 Games

Puzzelen op het hoogste niveau. In dit eenvoudige puzzelspel bouw je aan je eigen toren. Elke ronde wordt een kaart getrokken en moet je het betreffende cijfer in of op je toren leggen. Hoe hoger een cijfer zich in je toren bevindt, des te meer punten het oplevert. Je krijgt namelijk zoveel punten als de waarde van het betreffende cijfer maal de verdieping waar het ligt. Heb jij na 20 ronden de meest waardevolle toren? NMBR9 is een zeer toegankelijk spel voor puzzelliefhebbers. Door de altijd verschillende volgorde waarin de cijfers moeten worden ingebouwd, verveelt het nooit!
Link: https://www.999games.nl/nmbr-9-breinbreker.html

Tumball – Megableu (MGBI)

Laat de ballen niet vallen! De speler neemt een van zijn witte ballen en steekt hem op zijn aflegstaafje. Voorzichtig legt hij nu de bal op de tros gekleurde ballen. Iedere volgende speler probeert op zijn beurt een witte bal te plaatsen. Probeer alle witte ballen te plaatsen op de tros gekleurde ballen zonder er anderen te doen vallen. Maar pas op want een bal te veel of een onhandige beweging en…Tumball ! Spel voor de hele familie! 2 tot 4 spelers – Vanaf 5 jaar – Prijs: €19.99 - Beschikbaar vanaf: September 2017

Emotify - Jumbo

Een danseres, een aapje met zijn handen voor zijn ogen, een lachend drolletje... Emoticons zijn de taal van de toekomst. Eindelijk is er een spel met emoticons: EMOTIFY! Met 6 leuke categorieën: VRIJE TIJD, PERSONEN, PLAATSEN, ACTIES, MERKEN EN VRIENDEN. Leer de taal van de emoticons en win het spel! Ben jij klaar voor de uitdaging van EMOTIFY?