Deelnemers - Poppen & pluches

Suzy en haar puppyvriendje – Vtech

Prijswinnaars

 

Lees meer

Barbie met Droompaard - Mattel

Breng paardrijplezier tot leven en speel op een heel nieuwe manier met Barbie en haar meest interactieve paard ooit. Het Barbie Droompaard reageert op aanrakingen en geluiden. Dit verbluffende dier kan vooruit lopen, omkeren en hinniken. Het Droompaard kan ook eten (een bosje wortelen inbegrepen) en snuffelen als je haar aanraakt. Het Droompaard knikt ja of schudt nee in antwoord op jouw vragen! Het paard speelt drie liedjes en steelt de show met drie verschillende dansjes. En Barbie kan natuurlijk ook een ritje maken op haar paard. Zet haar in het zadel en maak haar aan haar paard vast met de inbegrepen clip die je om haar middel kunt klikken. Barbie is klaar om met jou het avontuur tegemoet te rijden!

BABY born douche – Zapf Creation

BABY born® en haar zus gaan onder de douche! Ze passen allebei perfect onder de verstelbare douchekop. Er stromen heel veel waterdruppels uit deze regendouche als je op de Bruno de beer-knop drukt. Dankzij de clip blijven BABY born® en BABY born® Sister rechtop onder deze fijne douche staan. Daarna even snel afdrogen met de handdoek, aankleden en weer verder spelen.

Furreal Friends Chatty Charlie, de Blaffende Beagle - Hasbro

Chatty Charlie, de blaffende Beagle is een superleuke hond. De halsband van deze knuffelzachte pup vertaalt z’n geblaf in zinnetjes, zodat jij hem kunt verstaan. Met meer dan 80 blafgeluiden die hij vertaalt, heeft hij een heleboel te vertellen! Kijk hoe zijn oren bewegen als hij zijn snoet probeert te verstoppen! Hij reageert op geluiden en aanrakingen en is dol op knuffelen. Aai zijn rug en hij kwispelt ook nog! Of hij nu blaft, praat of geknuffeld wordt, Chatty Charlie, de blaffende Beagle is een geweldig leuke vriend!