Deelnemers - Eerste leeftijd speelgoed

Sneeuwwitje – Smart

Prijswinnaars

 

Lees meer

Pratend Interactief voetbalspel – Clementoni

Een 2 in 1 spel dat echt leuk is! Het is zowel een voetbaltafelspel als een rijk elektronisch activiteitencentrum. Een educatieve pratende metgezel om eerste letters en cijfers, vormen, kleuren en nieuwe woorden te leren in het Nederlands en in het Frans. Het telt alle doelpunten en communiceert de score. De bal kan met behulp van scheidsrechter aan de zijkant of in de tribunes worden ingezet. De spelers bewegen net zoals op een echt voetbaltafelspel en de vlaggen bewegen met elke kick van de bal, Uitgerust met veel mechanische en elektronische activiteiten, vrolijke liedjes, leuke kinderrijmpjes en levendige geluidseffecten. Stimuleert de ontwikkeling van handvaardigheden en herkenning van de relatie tussen oorzaak en effect.
Aanbevolen winkelprijs  39,99€.

Ballenpret Schildpad - Vtech

De vrolijke schildpad draait in het rond en lanceert de ballen overal naartoe. Plaats de gekleurde ballen in zijn buik en leer spelenderwijs kleuren en tellen. Druk op de toetsen om gezongen liedjes, vrolijke zinnetjes en melodietjes te horen én iets te leren over de schildpad.

Magicube Safari Park – Geomag (JPM Toys)

Deze nieuwe constructieset gericht op jongere kinderen is echt wel magisch. Dankzij het magnetisme kunnen de kubussen aan elke zijde en in elke richting bevestigd worden op een plezierige en eenvoudige manier. Bouw verschillende fruit- en diersoorten met verschillende vormen en kleuren. En daar houdt het plezier niet op: deze set bevat ook inspirerende ideeën voor meer wonderlijke creaties. Dit spel is dan ook ideaal voor het ten volle ontwikkelen van de creativiteit en de motoriek.

Magik’kub – Vulli Sophie la girafe - Comas

Met deze blokken tovert uw baby op magische wijze 9 puzzels van verschillende grootte tevoorschijn.Een evolutief speeltje om de verschillende stadia in de ontwikkeling van de baby te vergezellen. Zeer licht en eenvoudig vast te nemen en dus perfect voor de allerkleinsten. Doordat de blokken onderling zijn verbonden raken nooit stukjes verloren en zijn de puzzels uiterst makkelijk te vormen. Dit product is machine wasbaar.
www.comas-jouets.com