Deelnemers - Collectibles

Poopsie Slime Surprise-Poop Pack - MGA

Prijswinnaars

 

Lees meer

Beyblade – RC Battle Pack – Hasbro

Krijg de overhand in elke battle met de Beyblade Burst RC Battle Pack. Verbind de Beyblade Burst Fafnir F3-tol via Bluetooth met de Beyblade Burst-app. Leg een smart apparaat op het Battle Platform en maak je klaar voor een aanval met de Command Launcher. Laat de top links- of rechtsom draaien, geef een snelheidsboost of activeer de aanvalsmodus om elke battle te winnen -- allemaal met draadloze Bluetooth-technologie! Inclusief Beyblade Burst Platform, Command Launcher en tol met Bluetooth-technologie. Verbind ze allemaal voor een epische Beyblade-battle in elk Beyblade Burst Beystadium dat je tegenkomt (afzonderlijk verkrijgbaar).
Vanaf 8 jaar

Glimmies Polaris – Giochi Preziosi (Toys4Teen)

Glimmies zijn kleine magische feeën die licht geven. Dit najaar lanceren we het nieuwe thema Glimmies Polaris. Het geeft licht met de magie van de ademhaling. Blaas erop en ze lichten magisch op, elke keer in een andere kleur, tot 6 verschillende kleuren. De Polaris Glimmies zullen lichamen hebben met kristallen en uitgesneden details die op echte pels lijken.

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps Dolls Asst. – MGA

L.O.L. Surprise! Eye Spy Series Under Wraps-poppen bevatten 15 verrassingen! Pak het vergrootglas uit om codes te zoeken en verrassingen te ontgrendelen! Elke pop heeft een vermomming. Verwijder alle lagen om te zien wie het is! De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires! Mix en match outfits voor nieuwe looks!  Verzamel ze allemaal!

Pikmi Pops – Giochi Preziosi (Toys4Teen)

Pikmi Pops zijn lolly’s met kleine verrassingen in. Een Pikmi pops is een kleine, schattige en zachte geparfumeerde knuffel dat je overal kan aanhangen. Elke Pikmi Pops heeft een eigen geur, van fruit tot marshmallows. In elke lolly zitten ook vele andere verrassingen als stickers, hangertjes, grappige berichtjes). Er zijn meer dan 60 Pikmi pops om te verzamelen.