Deelnemers - High Tech producten

Robo Kameleon - Silverlit (Spectron)

Prijswinnaars

 

Lees meer

Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn – Vtech

Gebruik de magische kwast, kies een kleur van het palet en tover de hoorn, ogen of vleugels in jouw
lievelingskleur! Houd de microfoon tegen Mila’s mond en luister naar haar betoverende liedjes én geniet tijdens een liedje van de prachtige lichteffecten wanneer je over haar rug aait. Mila is ook dol op kleurrijke spelletjes spelen, zoals jouw gelukskleur voorspellen of mooie kleuren mengen. 

Furreal – Coco, de showbiz papegaai – Hasbro

Coco de papegaai komt je entertainen! Deze talentvolle vogel is de perfecte partner voor een show vol liedjes, dansjes en plezier. Met meer dan 50 combinaties van geluid en bewegingen heeft hij de aandacht van het publiek zo te pakken. Maar ook een oude rot in het vak wil ook graag worden geaaid en bewonderd – aai over zijn linkerwang en kijk wat hij doet – misschien krijg je wel een kusje! Reageert met meer dan 50 combinaties van geluid en beweging (USP). Coco zingt, danst en heeft ook een stemherhaal-functie. Hij beweegt zijn lichaam, vleugels en kuif. Coco is uitgerust met tal van detectoren, ter hoogte van zijn bek, zijn wangen en zijn borst en reageert ook op het licht!
Vanaf 4 jaar.

Hero Vision Iron Man AR Masker – Hasbro

De technologie van Hero Vision laat kinderen een digitale wereld zien waar zij de held zijn. Het is een geweldige, meeslepende ervaring waarbij kinderen door de ogen van hun held kunnen kijken, in hun wereld kunnen stappen en hun krachten eigen kunnen maken. Download de Hero Vision-app, stop een compatibel apparaat in de AR-bril, plaats AR-markeringen rond het speelgebied, zet het AR-masker op en waan je in de wereld van jouw favoriete held. Je weet niet wat je ziet. Op het moment dat je het masker opzet, kan het heldenavontuur van Iron Man beginnen en er kan in tien verschillende niveaus gespeeld worden !
Vanaf 8 jaar