Deelnemers - Constructiespeelgoed

Starterset Gravitrax® - Ravensburger

Prijswinnaars

 

Lees meer

« Mission Mars Racket » - Laser Pegs (Crea Fancy)

Mission Mars Racket van Laser Pegs is met 580 blokje en 13 led lampjes in elkaar te steken. Daarbij zijn er verschillende andere accessoires om nog meer plezier te hebben om te spelen, om de verbeelding te ontwikkelen. Bevat ook 2 mannetjes waarvan één met de helm met licht. Alle onderdelen zijn compatibel met de courantste blokken.
Racket met licht en geluid – Batterijen inbegrepen.

Boomtrix Starter Set – Goliath

Met Boomtrix gebruik je de zwaartekracht tot je voordeel om een cool parcours te maken.
De lanceertrack laat de bal van een hoogte vallen waardoor er snelheid gecreërd wordt, om vervolgens op het eerste pad te vallen en een richting op te stuiteren. Daarna gebruik je de meerdere stuntpads om jouw bal te sturen en te laten stuiteren! Met behulp van Boomtrix kun je ondenkbaar veel banen maken, waar dan ook!
www.goliathgames.nl

Gravity Jump Run – Geomag (JPM Toys)

De beweging van de Mechanics-modellen trotseert de zwaartekracht dankzij de magneetmotor: die stuwt de Geomag-bollen de hoogte in en loodst ze door een circuit van ongelooflijke magneettorens. Nooit eerder speelden de magnetische kracht en de zwaartekracht zo goed op elkaar in.Gravity verkent de wereld van de onzichtbare magische krachten van het magnetisme en de zwaartekracht en is een belangrijke evolutie in het Mechanics-gamma van Geomagworld. De ‘zwaartekrachtmotor’ van het nieuwe gamma benut het gewicht van de Geomag-bollen om de mechanismen van de Mechanics-bouwwerken te activeren, zonder elektrische motoren noch batterijen. Door gebruik te maken van de fundamentele fysicabeginselen, namelijk het magnetisme en de zwaartekracht, is Mechanics Gravity een STEM-product dat aanzet tot wetenschappelijke uitdieping, van elementaire beginselen tot veel hogere niveaus.

T-Rex Fury Roller Coaster – K’NEX (BOT-IT)

Driedubbel speelplezier met deze achtbaan in dinosaurusthema! Je kan hem niet alleen bouwen en er mee rijden maar hij zit ook in de K'NEX VR Ride It! app. Ervaar K'NEX Thrill Ride op een totaal nieuwe manier. Gebruik de 473 K'NEX-onderdelen om een ​​fantastische achtbaan te bouwen. Deze doos bevat onder meer een coaster, achtbaan en dinosaurusthema's. Download de GRATIS K'NEX Ride It! app om je achtbaan te ervaren als nooit tevoren in virtual reality, of om digitaal de achtbaan van je dromen te bouwen!

Sky Track Play Set – Magformers (CLICS)

Magformers presenteert de Sky Track Play Set, waarmee je een monorail-baan kan bouwen met de shuttle én het aangepaste shuttle-voertuig op wieltjes. Deze 44-delige bouwdoos laat je verschillende bouwonderdelen en magneten combineren. In de handige bouwgids worden in totaal 11 tracks getoond, maar er zijn veel meer combinaties mogelijk.
www.clicstoys.com