Deelnemers - Spellen voor kinderen

Resto Presto - Megableu (MGBI)

Prijswinnaars

 

Lees meer

Zippy Racers – Jumbo

Zippy Racers, een slakken spel met een lang parcours dat je door het hele huis kunt spelen.
3 slakken staan aan de start. Iedere speler gooit met de dobbelsteen; de slak gaat, dankzij de slimme rolmaat in zijn slakkenhuis, van de ene naar de andere bloem. Draai je een bloemblaadje om en krijg je de regenwolk, dan gooi je opnieuw. Krijg je het klavertjevier, dan ga je naar de bloem die je wilt hebben. Krijg je de maan, dan sla je een beurt over en is het de zon, dan ga je terug naar de start. Wie is de snelste en heeft als eerste al zijn bloemblaadjes bij elkaar? Op 3 manieren te spelen.

Monsterslap - Ravensburger

De glibbermonsters zijn ontsnapt! Deze bende boeven hangt rond in de stad en vindt het leuk om de bewoners van monsterstad aan te raken met hun slijmerige plakhanden. Wie raakt de meeste?

Warhoofd – TF1 Games Dujardin (Asmodee)

Een helm met storende effecten, grappig maar onverwachts: vibraties, geluid van een plastic eendje, geluid van een drilboor, alarm, hanengekraai! Kan je weerstaan aan deze helse helm? Een spel dat lachen, concentratie en snelheid combineert.

Trap er niet in! – Hasbro

Trap er niet in als je dit hilarische spel met vieze gevolgen speelt! Doe een blinddoek om, laat de draaiwijzer draaien en loop zoveel stappen over de spelmat. Maar kijk uit, want er liggen bergjes bruine klei (in de vorm van drollen) op de mat! Soms mogen de spelers drollen toevoegen, weghalen of anders neerleggen. Wie weet de meeste drollen te vermijden terwijl hij geblinddoekt tussen de poep door loopt?
Vanaf 8 jaar - Spelers: 2-6