Deelnemers - Gezelschapsspellen voor het hele gezin

When I Dream - Repos Production (Asmodee)

Prijswinnaars

 

Lees meer

Kneedfeest – Megableu (MGBI)

Kneedfeest is een creatief behendigheids- en raadspel waarin twee teams het tegen elkaar opnemen en zo snel mogelijk het geboetseerde woord proberen te raden. De boetseerders trekken een kaart en boetseren tegelijkertijd. Het team dat het woord als eerste raadt, mag een stukje klei van het andere team stelen. Je team wint wanneer je tegenspelers geen klei meer hebben. Ideaal om in grotere groepen als partygame te spelen!
2 teams, vanaf 7 jaar.

Monopoly Valsspelers Editie – Hasbro

Deze ontzettend eigenzinnige versie van Monopoly haal je als eerste tevoorschijn op gezellige (spelletjes)avonden. Beleef legendarische Monopoly-momenten waar de regels net een beetje anders zijn, geld wordt geleend en vals spelen wordt toegejuicht. Het bijzondere bord, de aparte aanwijzingen op de kaartjes en de rare regels halen de bedrieger in elke speler naar boven. Ga voor het grote geld en beduvel de boel op slinkse wijze bij elke koop of verkoop. Doe een nepgooi met de dobbelsteen, steel wat flappen van de bank en sla de huur een keertje over. Volbreng een valsspeelopdracht en krijg een beloning. Lukt dit niet, dan moet je op de blaren zitten! In deze editie zijn er geen huizen, alleen hotels. De handboei houdt de spelers in de gevangenis gekluisterd aan het bord.
Vanaf 8 jaar - Spelers: 2-6

Who's the Dude? – Identity Games

In dit hilarische spel is de levensgrote Dude je beste vriend. Beeld samen met hem zo veel mogelijk situaties uit. Speel bijvoorbeeld een scène uit een film na of beeld een sport of beroep uit. De andere spelers proberen binnen de tijd te raden wat jij allemaal met de Dude uitbeeldt.