Deelnemers - Creatief speelgoed

Wenspotten - Nebulous Stars (JPM Toys)

Prijswinnaars

 

Lees meer

String it - Ravensburger

Met het nieuwe “String it” van Ravensburger kun je je eigen driedimensionale ster maken. Span daarvoor gewoon de gekleurde draden van je eigen smaak om de ster. Creëer coole letters in de kleuren die je mooi vindt. Maak van de nacht een dag, want sterren lichten net zo op als je letters – ook in het donker!

Kumi Kreator – Spin Master

Maak in een handomdraai gave armbandjes voor jou en jouw beste vriendinmet de Cool Maker Kumi Kreator. De machine vlecht de armbandjes op een magische wijze voor jouw ogen! Laad de machine met de gekleurde draden, draai en binnen een minuut heb je jouw vriendschapsarmbandjes gevlochten. Maak tot wel tien verschillende stijlvolle armbandjes!

Crayon Pen – Crayola

Met de Crayon Pen kunnen kinderen Crayola-wasco’s in vloeibare kleuren veranderen voor ongelooflijk coole meesterwerken van waxkunst in slechts 3 eenvoudige stappen. Neem een Crayola vetkrijtje, laat deze smelten in de pen en start met wax kleuren. Eenvoudig teken je lange lijnen of maak je 3D stippen. De kleuren drogen snel op en al gauw creëer je je eigen impressionistische kunst. Deze waskrijt-pen is toe te passen op vele materialen waaronder hout, glas, canvas, papier en karton.
Leeftijd: 8+.

Washimals – Crayola

Keur & was je schattige kleine huisdieren, daar staan de Washimals™ voor! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Daarna gaan de dieren in bad waar ze schoon gespoeld worden. Het badje werkt echt als een douche; even pompen waardoor de Washimal-figuren nat worden, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. De set bevat stiften met speciale penpunten en ultra-schone inkt voor de beste resultaten. Verzamel ze allemaal!
Leeftijd:3+.