Deelnemers - Eerste leeftijd speelgoed

SmartMax - My first Tractor set - Smart

Prijswinnaars

 

Lees meer

Nicolas, Badbasketset – Les Lilliputiens

Nicolas de wolf maakt de badtijd van kleintjes extra plezierig en leerrijk. Hij wordt met zuignapjes bevestigd op de badwand en je kindje mag 3 biggetjes uit het water vissen en in z’n mond gooien. Dat stimuleert z’n fijne motoriek en verbetert de coördinatie tussen ogen en handjes.
https://www.lilliputiens.be/be/nl/10370-nicolas-jeu-de-basket-de-bain.html

Vrolijke Vriendjes – Piratenschip – Vtech

De drie verschillende speelstanden laten je kennismaken met cijfers, kleuren, muziek en nog veel meer! Speel uitdagende rollenspellen en zorg ervoor dat Kapitein Kay, Matroos Milan en Aapje veilig bij het schateiland aankomen. Druk op de kanon-toets om de kanonskogel te lanceren, laat de tentakels van de octopus draaien, open het schip om het schateiland te ontdekken en speel met de verschillende beweegbare onderdelen. 

Bla Bla Blocks – Speelhuis – Vtech

Bouw met 45 blokken een huis, robot, trein of laat je eigen fantasie de vrije loop. Plaats een blokje in het Bla Bla Point en maak kennis met letters, voorwerpen, dieren, kleuren en nog veel meer. Ontdek een wereld vol bouw- en speelplezier!

Volkswagen Kever – Beetle Easy Play RC – Burrago (Crea Fancy)

De VW kever – met echte radiogestuurde infra rood – is eenvoudig in gebruik met slechts vooruit of achteruit. Als de wagen een hindernis nadert, gaan sensoren hem een kwart toer laten doen om de hindernis te omzeilen en in een andere richting te sturen. Hij beschikt over koplampen en bootst het geluid van de motor na. Beschikbaar in blauw of roze.
www.maycheonggroup.fr

Biobuddi bouwblokken groen (JACTAL sa)

Educatief bouwspel voor meisje en jongen vanaf 18 maanden , thema-leerobjecten. Doos met 58 blokken, 2 basis bouwplaten, decoratieve stikers. Onze producten zijn ontworpen en gemaakt in Nederland. Onze focus ligt op het produceren van veilig, milieuvriendelijk - Eco friendly toys.
http://bit.ly/2seuBkR