Participants - Speelwereld

Mobiele aanvalstoren van de dwergen - Playmobil

Prijswinnaars

 

Lees meer

“Real Works” Brandweerwagen – Toy State

Richt de LED-sensor van het oplichtende waterkanon op de gloeiende vlam en word de brandmeester door het vuur te doven! Deze brandweerwagen is gemotoriseerd, voorzien van licht en talloze geluidseffecten, uitschuifbare ladder en oplichtende vlam. 32 cm groot. Incl. batterijen (3xAA+3xLR44).
3+

Dinosaurusland – Papo (JPM Toys)

Met Dinosaurusland keer je 228 miljoen jaar terug in de tijd, naar het rijk van de dino’s. Je komt er de legendarische T-Rex tegen, doorkruist immense vlakten met de velociraptor of maakt een vlucht met een pteranodon. Deze ludieke omgeving in kwaliteitskarton moet je zelf monteren (x onderdelen).
Al meer dan 25 jaar blijft Papo onafgebroken innoveren en kinderen in de hele wereld betoveren met een gamma van meer dan 600 referenties die 12 dierenrijken en figuurtjes voorstellen.
Elk Papo-figuurtje, van het originele model tot de serie, werd in Frankrijk bedacht en ontworpen om van a tot z een kwaliteitsproductie te garanderen. De figuren zijn met de hand geschilderd en de zorg die aan de details is besteed, krijgt vandaag unaniem erkenning.

Barbie® ziekenwagen met dokterspraktijk – Mattel

De Barbie® mobiele dokterspraktijk biedt 2-in-1 speelplezier, een ziekenwagen en een 60 cm brede dokterspraktijk. Ontdek allerlei medische beroepen, van verpleegster tot arts want als kinderen met Barbie® spelen, fantaseren ze over alles wat ze kunnen worden! De speelset bestaat uit een mobiele dokterspraktijk met meer dan 20 accessoires.
https://www.dreamland.be/e/nl/dl/barbie-speelset-ambulance-126206

Road Rippers CAT Dump Truck met uitvouwbaar werkterrein – Toy State

2 in 1 Caterpillar dump truck. 40 cm grote robuuste kiepwagen met uitvouwbaar werkterrein met een lengte van wel 91 cm! Inclusief 15 accessoires waaronder 3 mini Cat voertuigen,
2 kranen en nog veel meer.3+